Søg

Kategorier

Rytteren og hans skygge

Rytteren og hans skygge


249,95 kr
Klubpris : 224,96 kr

Haralambon, Olivier

73 på lager - 2 - 4 dages leveringstid

En fremragende cykelbog skrevet af den fuldstændig ukendte franske eksprof.-rytter Olivier Haralambon. Han vandt aldrig noget på en cykel, men har ifølge nogen kritikere skrevet den smukkeste og mest indsigtsfulde bog om cykling - ever. 


           

Mesterlig!                - Jyllands-Posten, Mikael Jalving


I EN KATEGORI FOR SIG SELV               

Blæret og begavet  - Weekendavisen, Klaus Rothstein

 

SE ALLE ANMELDELSERNE HER

 
Uddrag fra bogen:
"De er dansere, linedansere, sømænd, forfattere, tyrefægtere, digtere, kraftanstrengelsens håndværkere, mystikere, asketer, hvad som helst, men ikke sportsudøvere. Glem alt om sport.
 
Cykling er Poulidor, Virenque og Armstrong, det dufter af kamfer, doping. Cykling er Tour de France, selvom touren til tider fremstår underligt gammeldags. Cykling er reelt en ejendommelighed for alle, der ikke har tabt hjertet til den. 
 
Cykelløbet er for stort og for levende til at være en genstand for viden. Det er dette mysterium, jeg vil synke ned i.
 
Jeg kunne tænke mig at blive bevidst om eller snarere at favne de forskellige former for fortryllelse, jeg har oplevet, fordi jeg i flere år kun omgikkes cykelryttere, kun levede sammen med dem, kun levede ligesom dem, i så høj grad, at jeg tror, at jeg for evigt og altid vil være én af dem.
 
Man tror, at intet kan være enklere, mere mekanisk end at træde i pedalerne, og at et cykelløb ligner Moderne tider, men uden Chaplin og uden poesi. Man har ikke fattet noget. Man aner for eksempel ikke, at det at være stærk og at køre stærkt er to fuldstændig forskellige ting.”

Ingen kundeanmeldelser for tiden.

Kun registrerede kunder kan indsende en ny anmeldelse.

LEVERING TIL PAKKESHOP /         

     ADRESSEN 29,95!