Søg

Kategorier

Økonomen Houellebecq

Økonomen Houellebecq

Fri fragt

Se mere


249,95 kr
Klubpris : 224,96 kr

Maris, Bernard

20 på lager - 2 - 4 dages leveringstid

LÆS ALLE ANMELDELSERNE HER


WEEKENDAVISEN SKRIVER

"Det er sjældent, man læser en bog, der på relativt få sider med stort fynd og vid kondenserer den centrale tankerække i et kontroversielt og verdenskendt forfatterskab. Men det er ikke desto mindre tilfældet med den franske bog Økonomen Houellebecq... Den må anbefales som et af de skarpeste flammeskrifter mod såvel den nyliberale bølge som troen på, at alle værdier kan opgøres i regneark", Aske Munck

 

XXX 

 

Angst, frustration, underkastelse under den ubønhørligelov om ”udbud og efterspørgsel” eller loven om den ”kreative destruktion”; lidelse i de egoistiske beregningers iskolde vande og udvidelsen af kampzonen, der vil føre til menneskeslægtens udslettelse… Dette er de houellebecqske hovedpersoners univers.

Ligesom Balzac var det sejrende bourgeoisis og den triumferende kapitalismes store romanforfatter, er Michel Houellebecq det for markedets jernhånd og den dødeligt syge kapitalisme.


I dette overraskende litterære essay opfordrer økonomen Bernard Maris os til at læse Houellebecq gennem de store økonomiske tænkeres prisme (Malthus, Schumpeter, Keynes, Marx).

Elskede De i forvejen forfatteren? Han vil forekomme Dem endnu større som økonom.

Hadede De ham? Hans respekt for arbejdet, kvinderne, kærlighedens bånd og hans foragt for liberalismen og den økonomiske teori, vil få Dem til at elske ham.

Ingen kundeanmeldelser for tiden.

Kun registrerede kunder kan indsende en ny anmeldelse.

LEVERING TIL PAKKESHOP /         

     ADRESSEN 29,95!