Søg

Kategorier

Arven

Arven


249,95 kr
Klubpris : 224,96 kr

Bonnefoy, Miguel

Da vinlusen Phylloxera ødelagde vinstokkene i 1870’erne udvandrede en fransk familie af bønder til Chili for 100 år senere at vende tilbage til Frankrig som politiske flygtninge fra Pinochets diktatur.

En sprudlende og fantastisk familiekrønike, der vandt de franske boghandleres pris i 2021.


BESØG FORLAGETS HJEMMESIDE OG GÅ PÅ OPDAGELSE I BONNEFOYS UNIVERS!


RESUME:

Huset i rue Santo Domingo i Chiles Santiago, ligger skjult bag sine tre citrontræer og har huset flere generationer af Lonsonier familien. Familiepatriarken ankom fra Juras bjergskråninger med en vinstok i den en lomme og et par franc i den anden og slog rod i slutningen af nittenhundredetallet. 

 

Han søn Lazare vender tilbage fra skyttegravenes helvede for at bebo huset med sin hustru Thérèse og bygge den smukkeste andesvolière. Det er her, at deres datter Margot, pioner inden for luftfart, begynder at drømme om at flyve bort, og hvor hun forenes med en fremmed soldat, som dukker op fra fortiden, for at sætte revolutionæren, Ilario Da i verden.

 

Mange år senere rammer et blodigt drama Lonsonier familien. Fanget i cyklonens øje flyver de alle mod deres skæbne og medbringer som eneste arv den mystiske legende om en forsvundet onkel.


Ingen kundeanmeldelser for tiden.

Kun registrerede kunder kan indsende en ny anmeldelse.

LEVERING TIL PAKKESHOP /         

     ADRESSEN 29,95!