Søg

Kategorier

Mine imaginære ryttere

Mine imaginære ryttere


249,95 kr
Klubpris : 224,96 kr

Haralambon, Olivier

42 på lager - 2 - 4 dages leveringstid

“Cykelsporten er knap nok ældre end et menneske i sit livs efterår, og ligesom en arret krop er den en beretning om lidelse og glæde, nederlag og sejre. Den er fortællinger om bittesmå skikkelser i storslåede omgivelser.

Vi kender historien om Christophe, der i det gryende 1900-tal tilbragte en nat med at smede sin knækkede forgaffel, vi kender Bartalis gudsfrygt og Coppis hedenske ekstaser. Vi ved alt om Anquetil og Poulidor skulder mod skulder på Puy-de-Dômes termitbo, deres vidtåbne munde og forvildede øjne. Den stakkels Simpsons sidste meter, før han udåndede under Mont Ventoux’ sol og før dets tinde. Merckx’ tavse appetit og Hinaults sammenbidte tænder, Armstrongs hybris, Froomes spøgelsesagtige himmelflugt, Bardets moderne fornuft. Man behøver ikke at lukke øjnene for at se deres ben gløde, deres ansigter ånde.”

Olivier Haralambon er tilbage med en beretning fra cykelsportens inderste sjæl. 12 smukke portrætter af sportens største skikkelser. På hver deres måde, uden navn. Nogle genkendelige, andre sammensatte og ukendte.

Olivier Haralambon (født i 1967) er en fransk tidligere cykelrytter, filosof og forfatter til den anmelderroste Rytteren og hans skygge, der udkom på dansk i 2018.
 

Ingen kundeanmeldelser for tiden.

Kun registrerede kunder kan indsende en ny anmeldelse.

LEVERING TIL PAKKESHOP /         

     ADRESSEN 29,95!