Søg

Kategorier

Guillaume Musso Der er 17 varer

Guillaume MussoGuillaume Musso er født d. 6. juni 1974 i Antibes, Frankrig. Han er en af Frankrigs bedst sælgende og mest læste forfattere.

Guillaume Musso forelskede sig i litteratur da han var bare 10 år gammel. Hans mor drev et bibliotek, og her tilbragte han store dele af sin sommerferie, med en bog mellem hænderne. Da han var 19 år flyttede han til USA og boede her en periode.

Han begyndte at skrive sine egne tekster, og under hans ophold i USA fik han en masse ideer til romaner, som han tog med sig, da han rejse hjem til Frankrig. Musso formår at sammensætte sine romaner så de består af både kærlighed, spænding og intensitet, som udgør en unik kombination. Bøgerne er ikke klassiske bloddryppende krimier, men mere thrillere, hvor kærligheden spiller en stor rolle, samtidig med at du som læser hele tiden forsøger at gætte dig frem til hvad der sker. Det er ikke så underligt at Musso er en af Frankrigs mest læste forfattere. Han har opnået verdensomspændende succes, og du må ikke snyde dig selv for at blive en del af hans store læserskare.

LEVERING TIL PAKKESHOP /         

     ADRESSEN 29,95!